Altair HyperWorks

Cine este Altair?
Fondată în 1985, Altair Engineering, reprezintă una din cele mai importante companii de tehnologie din lume, ce furnizează soluții software pentru proiectarea și optimizarea produselor de cea mai înaltă calitate. Cei peste 3000 de ingineri și oameni de știință, lucreaza constant la îmbunatățirea suitei software Altair, oferind soluții robuste și de încredere celor peste 11.000 de clienti globali din cele mai variate industrii: Aero-Spațială, Autovehicule Rutiere, Navală, Electrică și Electronică, Agricultură, Medicină și multe altele.

Abordarea inovativă, bazată pe simulare încă din primele stadii de proiectare, permite companiilor sa dezvolte într-un timp mult mai scurt și cu costuri reduse, produse de înaltă calitate prin optimizarea performanțelor la nivel multidisciplinar. Suita software permite simularea comportamentelor din punct de vedere structural static și dinamic, dinamica fluidelor, managementul termic, electromagnetism, modelarea sistemelor și sisteme încorporate, cât și analize de date și calculul duratei de viață a produselor.

De ce HyperWorks?
HyperWorks reprezintă platforma de lucru Altair, foarte eficientă și intuitivă, ce permite inginerilor sa își valorifice cunoștintele în domeniu și să mărească productivitatea echipelor de cercetare – dezvoltare.

HyperWorks reprezintă un mediu complet ce permite utilizatorilor sa creeze modele virtuale robuste ce simulează cu acuratețe structuri, mecanisme, fluide, fenomene electromagnetice, etc., modele ce mai apoi vor fi soluționate și post-procesate. Crearea și editarea geometriilor, modelarea directă de la nivel 1D până la 3D, îmreună cu managementul eficient al ansamblelor, oferă toate calitățile necesare pentru evaluarea precisă a alternativelor de proiectare într-un timp scurt.

Oferă acces la o gamă largă de formate de date CAE, inclusiv fișiere și imagini video, permițând post-procesarea completă, de la reprezentarea grafică avansată a curbelor, până la vizualizarea complexă 3D a rezultatelor și interpretarea foto-realistă a ansamblului.

Altair HyperMesh pre-procesorul de înaltă performanță, este utilizat în construirea modelelor cu Elemente Finite, ce oferă un mediu vizual foarte interactiv și de analiză a performatelor produsului inca din stadiul de proiect. Cu cel mai larg set de interfețe directe la sistemele comerciale CAD și CAE și o suită bogată de instrumente ușor de utilizat pentru a construi și edita modele CAE, HyperMesh oferă o platformă de analiză consistentă și dovedită în industrie.

1. Repere Produs:
⦁ Algoritmi puternici de discretizare 2D și 3D, în mod automat, sau cu un control manual detaliat.
⦁ Interoperabilitate CAD excelenta
⦁ Capabilități vaste de modelare a materialelor compozite
⦁ Interfețe complete cu cele mai populare soluții din industrie
Pentru crearea modelelor 2D și 3D, utilizatorii au acces la o varietate de capabilități automate sau manuale de generare a modelelor cu elemente finite:

2. Interoperabilitate CAD

HyperMesh include module de citire directe către cele mai populare formate CAD. Mai mult, HyperMesh dispune de instrumente robuste pentru pregătirea geometriei importate, geometrie ce poate conține suprafețe lipsă, suprapuneri și alinieri necorespunzătoare, care împiedică generarea modelului FE de înaltă calitate.

3. Interfețe cu alte soluții CAE

HyperMesh poate importa și exporta modele către cele mai populare soluții de simulare din industrie. În plus, HyperMesh oferă un mediu complet adaptat pentru fiecare din solverele acceptate:

Altair HyperView este un mediu complet de post-procesare și vizualizare pentru analizele cu elemente finite (FEA), simularea sistemelor multicorp, video digital și date de inginerie. Grafica 3D rapidă, arhitectura deschisă și funcționalitatea inegalabile, au stabilit un nou standard pentru viteza și integrarea rezultatelor CAE în post-procesare. Prin cuplarea acestor funcții cu instrumentele avansate de automatizare a proceselor, HyperView îmbunătățește considerabil vizualizarea, corelarea și raportarea rezultatelor.

1. Repere produs:

  • Mediu de vizualizare complet pentru datele de simulare FEA, CFD și MBD
  • Post-procesare pe mai multe pagini și în mai multe ferestre
  • Formate de raport pentru evaluarea eficientă a rezultatelor în diferite simulări
  • Post-procesare completă a rezultatelor pentru materiale compozite. Seturi de instrumente specifice industriei, pentru NVH, Aero-Spațială, siguranță, CFD și manufacturare.
  • Compararea rezultatelor și corelarea cu datele de testare

2. Animatii CAE și plotări de date

HyperView oferă o suită completă de animații interactive, plotări de date și funcționalitate video digitală. Utilizatorii pot sincroniza, compara și vizualiza cu ușurință rezultatele FEA, rezultatele sistemelor multi-corp, plotarea de date XY (date de simulare sau testare) și date video digitale simultan în același mediu.

HyperView acceptă numeroase formate CAE, oferind un mediu de post-procesare flexibil și constant de înaltă performanță pentru animații și plotarea rezultatelor simulării CAE. Alte formate suplimentare sunt acceptate prin traductori de rezultate definiți de utilizator, care transformă rezultatele în format binar comprimat Altair H3D.

HyperWorks oferă, de asemenea, doi traductori, HvTrans și HgTrans, pentru lucrul cu orice tip de date tehnice. HvTrans vă permite să extrageți, să traduceți și să comprimați rezultatele CAE în timp ce HgTrans vă permite să convertiți, să comprimați și să procesați fișierele de date folosind expresii matematice personalizate care pot fi construite din biblioteca de funcții matematice încorporate.

Altair HyperGraph este un instrument puternic de analiză și reprezentare grafică a datelor, având interfețe la multe formate de fișiere populare. Interfața sa intuitivă și algoritmii sofisticați, facilitează procesarea celor mai complexe expresii matematice.

  1. Repere Produs:
  • Plotează cantități uriașe de date într-un aspect personalizat din fișiere cu rezultate unice sau multiple.
  • Generare rapidă de diagrame repetitive folosind șabloane de raport predefinite
  • Comparație eficientă de date între iterații sau date de simulare versus date de testare
  • Generare completă de raport în PowerPoint
  • Peste 200 de funcții și operatori matematici
  • Interfețe cu peste 130 de formate de date

HyperGraph crează curbe matematice din datele existente, prin scrierea expresiilor matematice sau prin selectarea dintr-o bibliotecă de peste 200 de funcții și operatori matematici integrați. Conține, de asemenea, un motor sofisticat pentru a efectua operații matematice complexe sau pentru a construi expresii matematice personalizate, inclusiv:

Alte Articole

DE-2021-04-14-ATCx_Industrial-Machinery_Sponsored_LinkedIn_04
Noutați

14 Aprilie ATCX – Industrial Machinery

Producția perfectă poate fi asigurată mai devreme, folosind prototipuri virtuale precise, pentru a ajuta la evaluarea și îmbunătățirea profitabilității produsului.

Mai Mult →
GetImage
Noutați

Altair HyperWorks

Fondată în 1985, Altair Engineering, reprezintă una din cele mai importante companii de tehnologie din lume, ce furnizează soluții software pentru proiectarea și optimizarea produselor de cea mai înaltă calitate.

Mai Mult →
radio-network-mini
Noutați

Altair achiziționează Wrap Software

Cu o experiență de 30 de ani, inițial în Saab, software-ul WRAP acoperă o gamă largă de aplicații, concentrându-se pe controlul spectrelor radio pentru maximizarea utilizării

Mai Mult →
Scroll to Top
Scroll to Top