Altair achiziționează Wrap Software

Pentru a ajuta la planificarea și gestionarea comunicațiilor wireless, inclusiv 5G, Altair a achiziționat Wrap Software. Mai multe detalii aici:
https://www.altair.com/news/altair-acquires-wrap-software
Cu o experiență de 30 de ani, inițial în Saab, software-ul WRAP acoperă o gamă largă de aplicații, concentrându-se pe controlul spectrelor radio pentru maximizarea utilizării, inclusiv calcule de planificare radio, interferențe și acoperire, completează software-ul Feko, newFASANT și WinProp existente în suita software Altair, pentru modelarea propagării wireless și planificarea rețelelor.
Printre utilizatorii de anvergură Wrap, se numără industria de apărare, autorități în telecomunicații, operatori de telefonie și organizații de siguranță publică.

Alte Articole

DE-2021-04-14-ATCx_Industrial-Machinery_Sponsored_LinkedIn_04
Noutați

14 Aprilie ATCX – Industrial Machinery

Producția perfectă poate fi asigurată mai devreme, folosind prototipuri virtuale precise, pentru a ajuta la evaluarea și îmbunătățirea profitabilității produsului.

Mai Mult →
GetImage
Noutați

Altair HyperWorks

Fondată în 1985, Altair Engineering, reprezintă una din cele mai importante companii de tehnologie din lume, ce furnizează soluții software pentru proiectarea și optimizarea produselor de cea mai înaltă calitate.

Mai Mult →
radio-network-mini
Noutați

Altair achiziționează Wrap Software

Cu o experiență de 30 de ani, inițial în Saab, software-ul WRAP acoperă o gamă largă de aplicații, concentrându-se pe controlul spectrelor radio pentru maximizarea utilizării

Mai Mult →
Scroll to Top
Scroll to Top